SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dackegymnasterna
Glädje & Gemenskap, Engagemang, Utveckling & Kvalitet

Dans & Show

I Dans & show är det fristående, dans och koreografi som är innehållet. Här får gymnasterna möjlighet att dansa och utveckla sina färdigheter inom rörelseskapande. Dans & showgruppen är en grupp som har en framstående roll under vår vårshow. Gruppen är också ett perfekt komplement för de truppgymnaster som vill utvecklas ytterligare inom fristående

 

Grupper finns ifrån 9 år och äldre

 

Träning för ett aktivt liv
 

Stadiet välkomnar utövare i alla åldrar, oberoende av träningsbakgrund och vilken nivå man vill träna på. Träningen är allsidig, rolig, utmanande och utvecklande. Den egna kroppens förutsättningar för rörelse och känslan av tillhörighet står i centrum.

Vi är noga med att skapa förutsättningar för alla utövares möjligheter att röra sig fritt mellan olika träningsformer och alltid känna sig välkomna till Svensk Gymnastik. Därför introducerar vi Träna för aktivt liv redan under ungdomsåren.

 
Våra grupper

Just nu har vi ingen aktiv dans- och showgrupp. Vill du bli ledare för en dans-och showgrupp är du välkommen att höra av dig till oss på kansli@dackegymnasterna.se

 

 
Stöd Dackegymnasterna
 
 
Våra sponsorer