SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dackegymnasterna
Glädje & Gemenskap, Engagemang, Utveckling & Kvalitet

Parkour

 

Den kroppsliga utmaningen, det lekfulla kreativa tillvägagångssättet, önskan att utvecklas och inte minst passionen för träningen har vi nog gemensamt i alla fall! Vi testar gränser, övervinner mentala spärrar och trivs oerhört bra med gemenskapen med andra som är som oss själva. Så ja, självklart är gymnastik, parkour och tricking besläktade och kan fungera strålande bra ihop! 

Men vad är parkour? Nu behöver du inte undra längre, spana in dessa filmer bara:

 

https://youtu.be/NhLxspVnzZ0

https://youtu.be/LBkgV0Lq_nc

 

 Är du intresserad av Parkour, hör av dig till oss på kansli@dackegymnasterna.se om du har mer frågor. För anmälan gå in på http://www.dackegymnasterna.se/form/Default.asp?ID=80352

 

Träning för ett aktivt liv
 

Stadiet välkomnar utövare i alla åldrar, oberoende av träningsbakgrund och vilken nivå man vill träna på. Träningen är allsidig, rolig, utmanande och utvecklande. Den egna kroppens förutsättningar för rörelse och känslan av tillhörighet står i centrum.

Vi är noga med att skapa förutsättningar för alla utövares möjligheter att röra sig fritt mellan olika träningsformer och alltid känna sig välkomna till Svensk Gymnastik. Därför introducerar vi Träna för aktivt liv redan under ungdomsåren.

 
Just nu har vi inga aktiva parkourgrupper då vi inte har några ledare till de grupperna. Är du intresserad av att hjälpa till att starta en parkourgrupp är du välkommen att höra av dig till oss på kansli@dackegymnasterna.se
 
Stöd Dackegymnasterna
 
 
Våra sponsorer