SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dackegymnasterna
Glädje & Gemenskap, Engagemang, Utveckling & Kvalitet

Försäkringar

Samtliga gymnaster i Dackegymnasterna är försäkrade via föreningen. Beroende på ålder, träningens svårighetsnivå och tävlingsdeltagande kan gymnasterna beröras av olika försäkringar. De av föreningen valda licensförsäkringarna (Basförsäkring, Träningsförsäkring samt Tävlingsförsäkring) rekommenderas av Svenska Gymnastikförbundet och hanteras av försäkringsmäklarna Svedea.

 

Basförsäkringen gäller vid all gymnastikträning för barn, ungdomar och motionärer, samt resa till och från sådana aktiviteter för barn, ungdomar och motionärer.

Familj, Barn 4-5 år, Barn 6-7 år och AKG

 

Träningsförsäkringen är obligatorisk för alla kategorier av gymnaster som använder trampett och/eller trampolin och utför hopp med rotation kring tväraxel som till exempel volt, barani eller överslag. 

AMT Vux, Parkour

 

 

Tävlingsförsäkringen är obligatorisk för alla gymnaster som deltar på tävling med gymnaster från annan klubb och där poängbedömning sker.

Flick/pojkgrupper, Träningsgrupper och Tävlingsgrupper. 

 

Är ni intresserad att läsa mer om försäkringarna så hittar ni det på länken

Försäkringar för aktiva - Svenska Gymnastikförbundet

 

Som ledare i Dackegymnasterna är du försäkrad. Om du skadar dig i samband med träningen kontakta kansliet. Försäkringen gäller även under resa till och från träningen.

 

 

Om du eller ditt barn blivit skadad, kontakta kansliet: 

Tel: 0470-252 60
E-post: kansli@dackegymnasterna.se
 
 

 

 
Skadeanmälan

Hur gör jag om jag skadar mig? (Gymnast)

 
Det viktigaste är att du anmäler din skada till ditt försäkringsbolag så att skadan registreras. Det är endast om skadan är registrerad som försäkringens skydd och ersättning kan falla ut. Viktigt att du meddelar Dackegmynasternas kansli kansli@dackegymnasterna.se att skadan har skertt och att du registrerat den.
 
Svedea, Skadeanmälan
tel 0771-160161 -idrottsskador@svedea.se
Skadeanmälansblankett Svedea
 
Det finns även en direktlänk du kan använda dig av: 
 
Hur gör jag om jag skadar mig? (Ledare)
Om du som ledare skadar dig så anmäls skadan till Folksam skadeanmälan
telefon: 0771950950 - folksam.sport@folksam.se
 
 
 
Stöd Dackegymnasterna
 
 
Våra sponsorer