SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dackegymnasterna
Glädje & Gemenskap, Engagemang, Utveckling & Kvalitet

Anmälan

Välkommen till Dackegymnasterna!

Här hittar ni två undermenyer intresseanmälan och bokning


Intresseanmälan

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla formuläret intresseanmälan.

Efter i fyll intresseanmälan hamnar ni i vår kö. När det blir platser lediga i grupper kommer ni att kontaktas via vårt kansli. Till många av våra grupper har vi idag köer, vilket gör att väntetiden på en plats kan varierar ifrån veckor till år.  


I kommentarsfältet i intresseanmälan vill vi att ni skriver in om ni intresse av någon särskild grupp, alla våra grupper hittar ni här.


Vår barngrupper är spridda över Växjö tätort samt i Ingelstad i åldrarna 3-7 år. Om ni önskar plats i Ingelstad, vänligen skriv det i kommentarsfältet. I Ingelstadsgrupperna är det inte lika lång kö som till övriga grupper. Ifrån 8 år är utbudet i träningsgrupper (flick- och pojkgrupper, dans&show, parkour, Träning och hälsa och Vuxengruppen) och tävlingsförberedande grupper i huvudsak placerade i Hovshagaskolan och Teleborgshallen. Våra trupper tränar i huvudsak i Gymnastikens hus i Arenastaden.


För att anmäla till våra grupper för barn med funktionsvariation till våran Alla kan gympa (AKG), vänligen skriv det i kommentarsfältet.


För att anmäla till våra parkourgrupper, vänligen skriv det i kommentarsfältet.


I kommentarsfältet får ni gärna skriva in om det finns tidigare erfarenhet av gymnastik.


Bokning

Under bokning kan min boka plats direkt på nätet, det är främst våra läger som vi lägger upp för direktbokning. 

Ibland kan det även finnas platser att boka direkt på nätet för vissa grupper har platser lediga. (när det är aktuellt kommer det att aviserar vis föreningens officella hemsida, facebook och/eller instagram. 
Stöd Dackegymnasterna
 
 
Våra sponsorer