SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dackegymnasterna
Glädje & Gemenskap, Engagemang, Utveckling & Kvalitet

Dackegymnasterna bjuder in till träning för Musikhjälpen
2023-11-28 17:09

Dackegymnasterna bjuder in till träning i Gymnastikens hus där alla intäkter går oavkortat till musikhjälpen. Hjälp oss bidra till att ingen ska dö av hunger och passa på och kör lite rolig gymnastik samtidigt! 

 

Du hittar anmälan till båda träningstillfällena här 

 

Hoppas vi ses! 

Nu släpper vi våra jullovsläger!
2023-11-24 11:30

Nu släpps våra jullovsläger. 

 

För mer information och anmälan klicka här.

 

För att kunna boka in dig på läger behöver du logga in. 

Nu släpper vi årets limited edition-tröjor och limited edition-mössor! 🔥
2023-11-07 16:14

B O O M 💥

 

Nu släpper vi årets limited edition-tröjor och limited edition-mössor! 🔥 

 

De säljs enbart mellan 7/11 2023 och 14/1 2024 så passa på! 🙌

 

Beställ senast 3/12 för att få leverans innan julafton 🎅🏽 Leverans till kansliet för uthämtning 12-14/12 samt då kansliet är bemannat under v 51. 

 

Vuxentröjorna är unisex, men vi upplever dom små storlekarna. En S motsvarar ungefär en S i dam. Juniortröjorna upplever vi normala i storlekarna. Det finns möjlighet att titta på och prova vuxentröjor i stl S, M och L och juniortröjor i stl 140 och 152 på kansliet under våra öppettider. Mössorna får vi in nästa vecka men finns redan nu i webbshoppen. Observera att det inte är öppet köp. 

 

I år finns det flera olika färgkombinationer att välja på; röda, svarta och vita tröjor och print. Printet är designat av vår egna grymma Mia Hageskog.

Årsmöte 2023-10-19
2023-09-26 17:27

Välkomna på Dackegymnasternas årsmöte.

 

Här under kommer dokumenten att läggas upp

 

Kallelse

Föredragningslista

Valberedningens förslag

Verksamhetsplan och utvecklingsplan 

Budget

Revisionsberättelse

Årsbokslut

 

Handståendekurs HT 23
2023-08-07 16:12

Grund- och fortsättningskurs i handstående – för dig som är nybörjare eller vill bli bättre på att stå på händer!

 

Kursen riktar sig till dig som är 18-100 år och vill lära dig eller bli bättre på att stå på händer. Utöver teknikträning kommer träningarna att innehålla rörlighets-, styrke- och stabilitetsövningar. Vi kommer även att fokusera på att skapa en trygghet i att stå upp och ner utan att vara rädd för att ramla. Träningstillfällena individanpassas och riktar sig därmed både till dig som är nybörjare liksom dig som vill bli förbättra och utveckla ditt handstående. Du anmäler dig genom att trycka på "anmälan! och sedan "bokning". 

 

Tid och plats: Onsdagar v. 37-49 (med undantag för v. 44) kl 19.00-20.00 på Furutåskolan, Teleborg.

Tränare: Mikael Wingård och Lina Wingård

Kostnad: 1050 kr för 12 tillfällen

Anmälan: görs enbart via länk på Bokning - Dackegymnasterna - SportAdmin

 

Vid frågor eller mer info, maila till kansli@dackegymnasterna.se

 

Till minne av Bertil Samuelsson
2023-07-10 12:00

Dackegymnasternas eldsjäl Bertil Samuelsson har avlidit vid 83 års ålder.

 

Bertil var en omtänksam och generös person som alltid spred glädje omkring sig. Det har aldrig funnits så många gymnaster som hetat Rut, Stina eller Busan som när Bertil var i närheten. Oavsett om han kunde gymnastens namn eller inte såg han alltid till att ta sig tid att se alla. Bertil var som en extra morfar för alla barn och ungdomar i föreningen. Vi tänker på Bertil med värme och som en person som alltid delade med sig av sin kunskap med glimten i ögat och uppmuntrande ord.

 

Vi vill minnas Bertil för de ovärderliga bidrag han har gjort för vår förening. Han har varit aktiv i Dackegymnasterna i över 50 år och vi tackade av honom så sent som för ett år sedan då han fick ta emot en guldjacka. Han har varit engagerad på olika sätt under sin tid i Dackegymnasterna, bland annat tog han på 80-talet med sig en trupp över Atlanten till USA med uppvisningsgymnastik. Han har varit tränare för flera generationer gymnaster i föreningen och deltagit på tävlingar fram till för bara några år sedan. 

 

På Hällevikslägret i Blekinge hade Bertil sitt tillhåll i “Snickarbo”. Dörren var alltid öppen för gymnasterna oavsett om man ville prata lite eller kanske bara var lite godissugen. Alla gymnaster runt Bertil visste att det alltid fanns godis i hans fickor som han gärna delade med sig av.

 

Under senare år har Bertil tillhört “hallen” måndagar, onsdagar och fredagar oavsett vilken grupp som tränade där, tisdag och torsdag var han upptagen med annat föreningsliv. Bertil har lämnat ett stort avtryck i vår förening och kommer för alltid att vara närvarande i våra minnen.

 

Vi hedrar Bertil genom att fortsätta sprida den kärlek, värme och godhet som han visade oss. Låt oss ta en stund av tystnad och reflektion för att hedra och minnas alla fina stunder vi har haft tillsammans med Bertil. 

 

Bertil kommer för alltid att vara saknad. Må han vila i frid.

Nyheter från våra grupper
Sydostmästerskapen Nivå 3-5, 06/11 12:37 
Sydostmästerskapen Nivå 3-5, 06/11 12:34 
 
Stöd Dackegymnasterna
 
 
Våra sponsorer